دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/10/18 |

جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس به ریاست دکتر پرویز قزلباش برگزار شد .

پایگاه خبری وب‌دا -زنجان، چهارشنبه هفدهم دی‌ماه جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس به ریاست دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور معاونین و مدیران دانشگاه در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد .

در این جلسه ضمن ارائه گزارش از وضعیت بیماری کووید-۱۹ در استان و اقدامات لازم، اهداف و چشم‌انداز دانشگاه‌های نسل سوم نیز بررسی، و گزارشی از عملکرد سال‌های اخیر معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری دانشگاه، بیان شد .

از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در این جلسه، تشکیل کارگروه ویژه جهت پاسخگویی دانشگاه در قبال نیازهای جامعه، و تقدیر از دیگر دست‌اندرکاران همایش یوسرن که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، بود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 716 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر